INSCHRIJVEN
MELD JE KINDje AAN BIJ AMELIS BUITEN

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in BSO Amelis Buiten!

Wij zijn op dit moment volop bezig met het opzetten van Amelis Buiten. Zo komen er proefmiddagen aan, komen de eerste aanmeldingen binnen en horen wij binnenkort wanneer wij officieel van start mogen gaan.

Wat gebeurt er als je je kind nu inschrijft?
Wij beginnen met de plaatsing van kinderen, die op basisschool De Odyssee of Daltonschool Rijnsweerd zitten. Na een inventarisatie van de aanmeldingen die nu binnen komen bepalen wij bij welke scholen we nog meer kunnen gaan ophalen. We kunnen niet van iedere school kinderen ophalen, maar als ouders kinderen kunnen brengen bij één van de ophaalscholen, is dat ook een mogelijkheid.

Wij zijn druk bezig met het registratie proces van de GGD en kunnen niet wachten om groen licht te krijgen en te beginnen! Als de registratie afgesloten is, kunnen wij de inschrijvingen definitief maken en de contracten tekenen.

Jullie worden op de hoogte gehouden van de scholen waar wij langs gaan fietsen en vanaf wanneer wij officieel gaan beginnen. Wij starten met 2 groepen van 8 kinderen. De eerste inschrijvingen worden als eerste geplaatst.

Een inschrijving is geheel vrijblijvend.

Alvast welkom bij Amelis Buiten!
Heb je nog vragen, stel ze gerust.

Team Amelis Buiten

Contact

Laat ons het weten als je vragen hebt over onze begeleiding, de natuur en/of er een plekje beschikbaar is voor jouw kindje.

Bel

06 42 59 01 09

Interesse?

Wil je op de hoogte blijven en heb je interesse om jouw kindje aan te melden? Laat je mailadres achter.

Het is gelukt, je bent aangemeld